SMART SLIDE
– könnyű használat és nagyobb üvegfelület

A SMART SLIDE optimális megoldást nyújt a tolóajtót keresőknek. A mozgatható szárny a fix résszel párhuzamos, független sínen mozog. A speciális vasalatoknak köszönhetően a nyitás egyszerű, a szárny pedig könnyedén és kényelmesen eltolható.

A SMART SLIDE teraszajtók kialakítása lehetővé teszi az aktuális építési trendeknek megfelelő nagy, üvegezett terasz-szerkezetek építését. A választható felszereltség elemeivel javíthatók a biztonsági, a funkcionális, valamint a szigetelési paraméterek, biztosítva a megfelelő kényelmet és nyugalmat a lakók mindennapi életében.

KÖNNYED SZÁRNYMOZGATÁS

A SMART SLIDE teraszajtó szárnya független sínen mozog, ami biztosítja a könnyű mozgatást. A kényelmes fogantyú tovább segíti a könnyű nyitást.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A szárnyak könnyű mozgatásának köszönhetően a teraszajtók kényelmesen használatók. Mivel a tolóajtók nem foglalnak helyet a helyiségből, ezzel megkönnyítik a benti mozgást.

MEGBÍZHATÓ FELÉPÍTÉS

A profilokban alkalmazott vastag, hajlított merevítések által biztosított stabilitás lehetővé teszi a nagyobb üvegszerkezetek kivitelezését.

SZÍNVÁLASZTÉK

A nagy színválasztéknak köszönhetően a SMART SLIDE teraszajtók könnyedén hozzáigazíthatók a homlokzatok és a belső terek esztétikájához. Ez egységes, egyedi dizájn kialakítását teszi lehetővé gazdaságosan.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.