PSK
– egységes dizájn és költségmegtakarítás

A PSK a teraszajtók gazdaságos rendszere. A szárnyak korábbi megdöntésük után csúsznak a keretekhez rögzített speciális vezetők mentén. Az egyszerűen használható dönthető és csúsztatható PSK rendszer kényelmes a háztartás tagjai számára.

A kiegészítő felszereltség lehetőségeinek köszönhetően könnyedén illesztheti a teraszajtókat a homlokzat és a belső stílushoz, növelheti a szigetelést és a betörésgátló biztonságot.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Az ergonomikus fogantyú és a PSK toló-bukó ajtók intuitív nyitási módja biztosítja a mindennapos kényelmet. Az alkalmazott elemek minősége hosszú évekig garantálja a nyugalmat.

EGYSÉGES DESIGN

A PSK toló-bukó ajtók ugyanazokat az ablak profilokat és üvegezőléceket használják, mint az AVATIO, ETRUM, ETRUM PLUS, ETRUM PRO és ETRUM ECO ablak- és erkélyajtó rendszerek. Ezért az épületen található összes nyílászáró stílusa szinkronizálható és egységes dizájnban kivitelezhető.

MEGTAKARÍTÁS

A PSK toló-bukó ajtók optimális kialakítása költségmegtakarítást eredményez. A gazdaságos megoldások és az alkalmazott konstrukció megfelelő termékminőséget és jó árat biztosítanak.

NAGY SZÍNVÁLASZTÉK

A PSK toló-bukó ajtó hagyományos fehér színben és számos dekor-fóliával – fémstruktúra, vagy faerezet mintájúval, valamint divatos RAL színekben is rendelhető. Így kinézetük könnyedén hozzáigazítható a homlokzatok és a belső terek stílusához.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.