HST 85
– könnyű szárnymozgatás és panoráma kilátás

Az alkalmazható nagy üvegezésnek köszönhetően a HST 85 tolóajtórendszer panoráma kilátást nyújt a vásárlónak. Két független sín és a szárnyak speciális emelő-toló mozgatása képes biztosítani a rendkívül könnyű és dinamikus mozgatást. Ez kényelmes megoldást nyújt a lehető legmagasabb minőségben.

Ugyanakkor a HST 85 ajtók széles profiljai és a vastag üvegezés alkalmazásának lehetősége magas hőszigetelési paramétereket biztosít. Ennek köszönhetően még a nagyobb nyílászáró konstrukciók is stabilok és energiahatékonyak.

KÖNNYED SZÁRNYMOZGATÁS

Az alkalmazott emelő-toló technológia biztosítja a rendszer könnyed működését. Így még a nagyon nagy szerkezetek esetében is az ajtó szárnya könnyen mozgatható, és kényelmesen használható házrésszé varázsolja a teraszt.

PANORÁMA KILÁTÁS

Lehetőség van akár 3 méter széles szárnyak alkalmazására, amelyeken keresztül élvezhető a kinti panoráma. Ez kivételes lehetőség kertre néző kilátások tervezéséhez.

MEGBÍZHATÓ FELÉPÍTÉS

A profilok felépítéséhez használt, 1,5-1,8 mm vastagságú, többszörösen hajlított merevítések még a nagy méretű tolószerkezetek stabilitását is képesek biztosítani. A merevítések biztonságossá és tartóssá teszik a HST 85 típusú teraszajtót. Hosszú évekig garantálják a lakók a nyugalmát.

BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM

Az RC2 osztályú betörésgátló üvegek és vasalatok alkalmazásával tovább növelhető a nyílászárók betöréssel szembeni ellenálló képessége.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.