WnD

Ablakok és ajtók – Neked.

Műanyag ablak és ajtó gyártás

A WnD kiváló minőségű műanyag nyílászárókat biztosít kereskedelmi partnereinek és vevőinek. Gondoskodunk a megfelelő üzleti kommunikációról, és biztosítjuk ügyfeleink számára az ablakok és ajtók kényelmes használatát.

A WnD ablakok úgy kerültek megtervezésre, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű kényelmi és tartóssági normák követelményeinek. Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a felhasznált anyagok megfelelő minőségére, és a gyártásnál magasan képzett szakembereket alkalmazunk.

Kutatás-fejlesztési beruházásainknak köszönhetően előnyös áron tudunk kiváló minőségű termékeket biztosítani. Így a WnD termékek mindenki számára megfizethetőek és rendkívül sokoldalúak.

TERMÉK

Az európai hőszigetelési és biztonsági szabványoknak minden tekintetben megfelelő kiváló minőségű termékek. Hosszú éveken keresztül biztosítja a lakók nyugalmát és a kényelmes használatot.

TECHNOLÓGIA

A legújabb gyártási technológiák használatának köszönhetően a WnD ablakok és ajtók tartósak, és tökéletesen megfelelnek mind a kiváló minőséget megkövetelő, mind az ár-orientált vevők elvárásainak.

SZÁLLÍTÁS

Professzionális logisztikai részlegünk időben és problémamentesen biztosítja a termékek szállítását, mindig előre értesítve az vevőt az időpontról.

TANÁCSADÁS ÉS SZOLGÁLTATÁS

Szakembereink mindig örömmel szolgálnak a megfelelő ablakrendszer és kiegészítő elemek kiválasztásával kapcsolatos tanácsokkal, és az értékesítés utáni szolgáltatást is biztosítják.