ETRUM PLUS
beltéri ajtók

Az ETRUM PLUS kiváló megoldást nyújt a házak és lakások belső tereinek kialakításához, mindenhol, ahol fontos a funkcionalitás és a tartósság. A kiváló minőségű műanyag nyílászárók könnyen tisztíthatók, kialakításuk biztosítja a kényelmes használatukat.

A mindössze 20 mm magas, alacsony küszöbbel rendelkező ETRUM PLUSZ beltéri ajtók lehetővé teszik a helyiségek közötti szabad mozgást, és megfelelnek az érvényes akadálymentes építési követelményeknek.

EGYSÉGES DESIGN

Az ETRUM PLUS beltéri ajtók tökéletesen illeszkednek más ETRUM PLUS rendszerben gyártott szerkezetekhez. Ezért lehetőség van arra, hogy a teljes beruházásban egységes designt kapjanak a nyílászárók.

STÍLUSVÁLASZTÉK

A műanyag beltéri ajtók esetében számtalan szín, fémfelület és faerezet mintájú fólia, valamint dekorpanel közül választhat a vásárló így a beltér stílushoz igazíthatja az ajtókat.

ALACSONY KÜSZÖB

Az alacsony, 20 mm-es küszöb megkönnyíti a helyiségek közötti kényelmes mozgást. Ugyanakkor megfelel az érvényes akadálymentes építési követelményeknek.

STABIL KONSTRUKCIÓ

Az acélból készült, többszörösen hajlított merevítések és a többkamrás profilok biztosítják a konstrukció stabilitását. Ezért a műanyag ajtók rendkívül funkcionálisak és biztonságosak. Hosszú évekig biztosítják a lakók kényelmét és nyugalmát.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.