ETRUM ECO
beltéri ajtók

Az ETRUM ECO beltéri ajtó kiváló megoldást nyújt a házak és lakások belső tereinek kialakításához mindenhol, ahol fontos a funkcionalitás és a tartósság. A széles beépítési mélységű ajtóprofilok hosszú távú, problémamentes használatot biztosítanak. A kiváló minőségű műanyag termékek könnyen tisztíthatók.

A mindössze 20 mm magasságú, alacsony küszöbbel rendelkező ajtók lehetővé teszik a helyiségek közötti szabad mozgást, és megfelelnek az érvényes akadálymentes építési követelményeknek.

EGYSÉGES DESIGN

Az ETRUM ECO profilrendszerben rendelkezésre álló számos konstrukciónak köszönhetően lehetőség van a nyílászárók egységes esztétikájának kialakítására. A beltéri ajtók kinézete tökéletesen hozzáigazítható az ablakok, erkélyajtók és tolóajtók formavilágához.

STÍLUSVÁLASZTÉK

Az ETRUM ECO beltéri ajtókhoz számos dekorpanel választható, amelyek segítenek összhangba hozni az ajtót a belő tér stílusával. Emellett különböző színek, faerezet, illetve fémszerkezet mintázatú fólia is választható.

ALACSONY KÜSZÖB

Az ETRUM ECO beltéri ajtók kényelmes átjárást biztosítanak a helyiségek között mozgáskorlátozottak számára is. A 20 mm-es alacsony küszöb megfelel az érvényes akadálymentes építési követelményeknek.

STABIL KONSTRUKCIÓ

A vastag acél merevítések és hatkamrás tokprofilok biztosítják az ajtó stabilitását. A jó minőségű alkatrészek hosszú távú, problémamentes működést és nyugalmat biztosítanak a felhasználóknak.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.