ETRUM
bejárati ajtó

Az ETRUM bejárati ajtó racionális kialakításával költségmegtakarítást tesz lehetővé, miközben optimális szigetelési paramétereket és kiváló minőséget biztosít. A kiváló minőségű műanyagból készült profilok tartósak és ellenállnak az időjárási tényezőknek.

A mindössze 20 mm magasságú, alacsony küszöbbel rendelkező ajtók kényelmes használatot biztosítanak, és megfelelnek az akadálymentes építési követelményeknek.

EGYSÉGES DESIGN

Az ETRUM bejárati ajtó stílusában illeszkedik a többi ETRUM profilrendszerben gyártott termékhez. Ennek köszönhetően esztétikailag egységes homlokzati kép vagy belső tér alakítható ki.

STABIL SZERKEZET

A kiváló minőségű műanyag profiloknak és acél merevítéseknek köszönhetően az ETRUM bejárati ajtók tartós és stabil szerkezettel rendelkeznek. Még a nagyobb méretű ajtók használata is biztonságos és kényelmes.

STÍLUSVÁLASZTÉK

Az ETRUM külső ajtókhoz számos szín és dekorpanel választható. Ezekkel a kiegészítőkkel könnyedén hozzáigazítható az ajtó a homlokzat és a belső tér stílusához.

ALACSONY KÜSZÖB

A 20 mm-es alacsony küszöb biztosítja az ajtó kényelmes használatát. Emellett megfelel az érvényes akadálymentes építési követelményeknek, így széles körben használható.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.