ETRUM PRO
bejárati ajtó

Az ETRUM PRO bejárati ajtó kiváló megoldást jelent olyan házak és lakások esetében, ahol fontos a jó hőszigetelés, valamint a tartósság. A kiváló minőségű műanyag nyílászárók könnyen tisztíthatók, kialakításuk biztosítja kényelmes használatukat.

A mindössze 20 mm magasságú, alacsony küszöbbel rendelkező ajtókon kényelmesen az átjárás, és megfelelnek az érvényes akadálymentes építési követelményeknek.

EGYSÉGES DESIGN

Az ETRUM PRO profilok és üvegezőlécek használatának köszönhetően a külső ajtók stílusukban is az épület többi nyílászáróihoz igazíthatók, így egységes esztétikai kialakítást biztosítanak az épületnek.

HŐSZIGETELÉS

A széles, többkamrás profilok, a vastagabb üvegezések alkalmazásának lehetősége és a meleg távtartók használata magas hőszigetelési paramétereket tesz lehetővé. Így az ajtók segítenek a fűtési költségek csökkentésében.

STÍLUSVÁLASZTÉK

Számos szín és dekorpanel választható, amivel könnyedén hozzáigazítható az ajtó a homlokzat és a belső tér stílusához. A divatos fémes felület vagy a hagyományos faerezet mintájú fóliák lehetővé teszi az egyedi stílusú nyílászárók választását.

ALACSONY KÜSZÖB

Az alacsony, 20 mm magas küszöb garantálja az ETRUM PRO bejárati ajtók kényelmes használatát. A küszöb tartós, kiváló minőségű alumíniumból készült, és évekig problémamentesen használható.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.