ETRUM
– racionális felszereltség és megtakarítás

A WnD kínálatában található ETRUM ablakok és erkélyajtók egy univerzális megoldás. Ez a termékcsalád egyszerre költséghatékony és kiváló minőségű. A sorolók és toktoldó profilok széles választékának köszönhetően akár nagyobb, többelemes szerkezetek kialakítására is lehetőség nyílik. A klasszikus profil vonal tökéletesen illeszkedik a hagyományos és modern építészeti megoldásokhoz is.

MEGTAKARÍTÁS

Az ETRUM rendszer racionális felépítése évekig tartó kiváló szigetelési paramétereket és tartósságot biztosít, megfizethető áron. Az ETRUM a legnépszerűbb termék a WnD kínálatában. Minőségét az ablakokra vonatkozó 5 éves, és a vasalatokra vonatkozó 2 éves garanciával támasztjuk alá.

NAGY SZÍNVÁLASZTÉK

Az ETRUM ablakok és erkélyajtók számos faerezetes, acélstruktúrára emlékeztető, és divatos RAL színekben rendelhetők. Ennek köszönhetően a vásárló könnyedén hozzáigazíthatja az ablakokat a homlokzat és a belső tér stílusához is.

MEGBÍZHATÓ FELÉPÍTÉS

Az akár 2 mm vastag merevítések és a profil megfelelő metszete megbízható és tartós szerkezetet biztosítanak. A tömítések rendszere hosszú évekig segít a vasalat kifogástalan állapotának megőrzésében. Így az ETRUM ablakok és erkélyajtók tartósan stabilok, és az időjárástól függetlenül működőképesek maradnak.

OPTIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

Vastagabb üvegezések választásának lehetősége, az 5 kamrás profil felépítése és a tömítés fejlett rendszere garantálja az optimális hőszigetelést. Így az ETRUM segít optimalizálni a beltéri fűtési költséget.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.