ETRUM PLUS
– optimális felszereltség és megnövelt biztonság

Az ETRUM PLUS ablakok és erkélyajtók tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik értékelik a magas funkcionalitást. Egyes szerkezeti elemek növelik a betörés elleni biztonságot, és hosszabb élettartamot biztosítanak a vasalatoknak.

Az ETRUM PLUS rendszerben használt profilok klasszikus megjelenése tökéletesen illeszkedik a hagyományos és modern építészeti kialakításokhoz. A számos kiegészítő elem és a széles színválaszték segít az ablakot az egyéni igényekhez igazítani.

LÉGZÁRÁS

A nyílászárók tömítésének rendszere tökéletesen védi a vasalatok belső részeit. Egy plusz, harmadik tömítés ún. száraz kamrát képez a keret és a szárny között. Így a vasalatok tartósan ellenállnak a külső időjárási körülményeknek, ami meghosszabbítja élettartamukat. Ennek köszönhetően az ablakok hosszabb ideig megfelelően működhetnek.

BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM

Az ETRUM PLUS ablakok és erkélyajtók profiljába egy speciális léc került kialakításra, amely megnehezíti a betörők számára a szárny felfeszítését, valamint az ablak kiemelését. Opcionálisan a WnD termékek fokozott betörés elleni védelemmel ellátott vasalattal is felszerelhetők, a nagyobb mennyiségű kiemelés gátló csapoknak köszönhetően.

MEGBÍZHATÓ FELÉPÍTÉS

Az akár 2 mm vastag, többször hajlított acél merevítések megfelelő stabilitást biztosítanak. Így akár nagyobb méretű ablakszerkezetek is gyárthatók. A kiváló minőségű profilok használata garantálja az ETRUM PLUS termékek megbízhatóságát.

SZÍNEK

Az ETRUM PLUS ablakok és erkélyajtók számos faerezetes, acélstruktúrára emlékeztető, és divatos RAL színekben rendelhetők. Ennek köszönhetően a vásárló könnyedén hozzáigazíthatja az ablakokat a homlokzat és a belső tér stílusához is.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.