AVATIO
– egyedi dizájn és optimális felszereltség

Az AVATIO rendszer gyengéd formájú, amely ellentétes a modern dizájnnal. A szárny lekerekített vonala szinte egybeesik a kerettel, klasszikus jelleget kölcsönözve a szerkezetnek.

Az AVATIO ablakok és erkélyajtók csak WnD-ben érhetők el. Ugyanakkor a rendszer termékei optimális felszereléssel rendelkeznek, ami gazdaságossá teszi őket és megtakarítja a beruházási költségeket.

KLASSZIKUS DIZÁJN

A lekerekített AVATIO szárnyprofilok úgy kerültek megtervezésre, hogy majdnem egy síkba essenek a tok profiljával. Ilyen módon az egész konstrukció klasszikus, finom karaktert nyer, amely tökéletesen illeszkedik a hagyományos, valamint a modern épületek stílusához is.

MINŐSÉG JÓ ÁRON

Az AVATIO ablakok és erkélyajtók átgondolt és racionális tervezése évekig biztosítja az optimális szigetelési paramétereket és tartósságot. Ez egy gazdaságos, a beruházás költségeit csökkentő megoldás. A vastag üvegezés lehetősége pedig hozzájárul a fűtési költségek csökkenéséhez.

MINŐSÉG JÓ ÁRON

Az akár 2 mm vastag merevítések és a profil megfelelő metszete megbízható és tartós szerkezetet biztosítanak. A tömítések rendszere hosszú évekig segít a vasalat kifogástalan állapotának megőrzésében. Így az AVATIO ablakok és erkélyajtók tartósan stabilok, és az időjárástól függetlenül működőképesek maradnak.

MINŐSÉG JÓ ÁRON

Az AVATIO termék számos, klasszikus faerezetes színben kapható, de vannak más lehetőségek is. A BiColor opcióval az ablakok és erkélyajtók egyszerre illeszkednek a külső homlokzat és a beltér stílusáhaz is.

Bez-nazwy-6

Színek

Cégünk különböző – fehér és faerezetű – dekorfóliákat kínál, így bármilyen lakásbelsőhöz ill. a ház külső elemeihez is könnyen megtalálhatja a megfelelő ablakot. Termékeink két színben is elérhetők: az ablakkeret külső vagy belső oldalát tetszés szerinti színnel ruházhatja fel, hogy az ablak mind a homlokzat színéhez, mind a lakástér kialakításához tökéletesen illeszkedjen.